About
J-ro as a Person

Hi !

Ik ben Jereau van den Heuvel (J-ro) en eigenaar van J-ro Media. 25 jaar oud en Content Specialist.

Daarnaast een creatieve duizendpoot met een passie voor fotografie en videografie. Mijn specialismen liggen ook in het vastleggen van uw product of bedrijf op een niet voor de hand liggende manier. Daarmee is unieke content ook een garantie.

In mijn  persoonlijk omgeving houd ik er van om te reizen en spontane fotografie te maken. Dit is ook een veel terugkomend onderdeel in mijn eigen content.

Om een allesomvattend totaalpakket te kunnen bieden rijken mijn diensten breder als alleen foto/video oplossingen. Zo bied J-ro Media ook Websites – Huisstijlen en het ontwerp van Logo’s. Dit uiteraard geheel volgens uw eigen stijl en altijd met een persoonlijke touch en communicatie.

Neem eens een kijkje bij mijn skills om te kijken of mijn talenten bij uw vraag passen. Heeft u vragen omtrent mijn skills en benieuwd of ik uw dromen waar kan maken? Neem dan contact op.

Aangenaam

U weet met wie u van doen heeft! Gaan wij kennis met elkaar maken?

U krijgt altijd de volle 100% inzet.

U mag beslissen welke skills deze aandacht moeten krijgen!

Logo’s, Huisstijlen of het ontwerp van een overkoepelend concept. Wij brengen de ideeën uit uw hoofd tot levende en sprekende ontwerpen.

Te voet, ter zee en in de lucht. Tijdens dat laatste komen onze vliegkunsten van pas. Dit zorgt voor unieke en exclusieve beelden welke het niveau aanzienlijk omhoog brengen.

Social Media is de nieuwe vorm van klanten en publiek verzamelen. Daarom is de juiste content op Instagram, Facebook & Linkedin enorm belangrijk.

Om mooie dingen voor klanten te kunnen maken, moet je zelf mooie dingen kunnen filmen. De Dango Gripper mount is daarvoor de ideale tool om gave beelden te kunnen maken op de Motor – Crossmotor – Fiets – Mountainbike en nog veel meer.

Heeft u dit stukje gelezen? Dan weet u dat we ook websites bouwen. Elke branche & Elke vorm is mogelijk. Als u het kunt dromen kunnen wij het bouwen.